Vabilo novim članom

Društvo za celično in tkivno inženirstvo vabi vse, ki se ukvarjate z uporabo tkivno inženirskih metod v medicini, s celičnimi tehnologijami, biomateriali in sorodnimi vedami, ki so pomembne pri raziskavah in uvajanju celičnega in tkivnega inženirstva v klinično prakso, da se nam pridružite in prispevate k uresničevanju ciljev društva. Član društva postanete z izpolnitvijo pristopne izjave in plačilom članarine.

Pristopna izjava

Navodilo za plačilo članarine 2024

Poziv k donaciji dohodnine

DCTIS je uvrščen na seznam nevladnih organizacij, ki so skladno z uredbo o namenitvi dela dohodnine za donacije, upravičenci do donacij do 1% dohodnine. Več o tem si lahko preberete na www.cnvos.si. Člane društva prijazno pozivamo, da del dohodnine namenite DCTIS, saj bomo tako prišli do sredstev za organizacijo znanstvenih in strokovnih srečanj ter drugih aktivnosti društva. Lanskoletne donacije so predstavljale precejšen delež prihodkov društva, za kar se darovalcem iskreno zahvaljujemo.

Postopek za donacijo dela dohodnine je zelo enostaven: obrazec dopolnite z vašimi podatki. Izpolnjen obrazec najkasneje do 31.12.2024 pošljite na pristojen finančni urad – osebno, po pošti ali preko sistema e-davki. Obrazec lahko pošljete tudi na DCTIS, Zaloška cesta 9, 1000 Ljubljana, mi pa ga bomo v vašem imenu posredovali naprej. Davčni organ upošteva veljavne zahteve, s katerimi razpolaga na dan 31. decembra leta, za katero se dohodnina odmerja. Zahteva velja do trenutka, ko davčni organ prejme novo zahtevo ali preklic zahteve.

Dodaj odgovor