Vabilo novim članom

Društvo za celično in tkivno inženirstvo vabi vse, ki se ukvarjate z uporabo tkivno inženirskih metod v medicini, s celičnimi tehnologijami, biomateriali in sorodnimi vedami, ki so pomembne pri raziskavah in uvajanju celičnega in tkivnega inženirstva v klinično prakso, da se nam pridružite in prispevate k uresničevanju ciljev društva. Član društva postanete z izpolnitvijo pristopne izjave in plačilom članarine.

Pristopna izjava

Navodilo za plačilo članarine 2022

Poziv k donaciji dohodnine

DCTIS je uvrščen na seznam nevladnih organizacij, ki so skladno z uredbo o namenitvi dela dohodnine za donacije, upravičenci do donacij do 1% dohodnine. Več o tem si lahko preberete na www.cnvos.si. Člane društva prijazno pozivamo, da del dohodnine namenite DCTIS, saj bomo tako prišli do sredstev za organizacijo znanstvenih in strokovnih srečanj ter drugih aktivnosti društva. Lanskoletne donacije so predstavljale precejšen delež prihodkov društva, za kar se darovalcem iskreno zahvaljujemo.
 
 
Postopek za donacijo dela dohodnine je zelo enostaven: spodnji obrazec dopolnite z vašimi podatki, podpišite in posredujte krovni mreži nevladnih organizacij CNVOS.

Izpolnjen obrazec lahko najkasneje do 31. 12. 2022 pošljete tudi sami pristojnemu finančnemu uradu – osebno, po pošti ali preko sistema e-davki. Obrazec lahko pošljete tudi na DCTIS, Zaloška cesta 9, 1000 Ljubljana, mi pa ga bomo v vašem imenu posredovali naprej.

Dodaj odgovor